Ons team

Maak kennis met de mensen achter Van de Water Brandbeveiliging: Frank van Vuuren en Arie van de Water.

HW1920-0671
HW1920-0643

Frank van Vuuren

Frank heeft vele jaren in de bouwsector gewerkt voordat hij in 2014 de overstap maakte naar de wereld van brandbeveiliging. In de periode van 2014 tot en met 2017 heeft Frank bij een landelijk brandbeveiligingsbedrijf gewerkt. Hij heeft daar uitgebreide ervaring en expertise opgedaan in diverse aspecten van het vak. In 2017 is Frank bij van de Water brandbeveiliging begonnen, en heeft hij het bedrijf van Arie van de Water overgenomen.

Dankzij zijn achtergrond in de bouw en zijn betrokkenheid bij brandveiligheid is Frank een expert geworden op het gebied van brandveiligheid en de praktische toepassing ervan.

Arie van de Water

Arie nam het bedrijf van zijn vader over in de jaren zeventig. Op dat moment was hij al enkele jaren vrijwilliger bij de brandweer. Zijn passie lag duidelijk in de brandbestrijding, en dit heeft geleid tot meer dan 40 jaar vrijwillige dienst bij de brandweer.

De overgang naar brandbeveiliging was voor Arie een logische stap vanuit zijn betrokkenheid bij de brandweer. Hij heeft nu al meer dan 35 jaar ervaring in de brandbeveiligingsbranche en wordt beschouwd als een ervaren professional in dit vakgebied.